неофіційний сайт ФК ”ЛЬВІВ”
останні новини клубу, команда в цифрах
МАТЧІ

попередній

30-й Тур, 04.06.2023, 15:00, Ковалівка

Колос
Ковалівка
1
Львів
Львів
0

протокол


Прем'єр Ліга
команда і о
1 Шахтар 30 72
2 Дніпро-1 30 67
3 Зоря 30 64
4 Динамо 30 60
5 Ворскла 30 45
6 Олександрія 30 44
7 Кривбас 30 41
8 Минай 30 36
9 Колос 30 36
10 Чорноморець 30 35
11 Рух 30 32
12 Металіст-1925 30 32
13 Верес 30 31
14 Інгулець 30 31
15 Металіст 30 22
16 Львів 30 13

календар ігор  
Львів у сезоні  



Новини

ФК “Львів” перемагає на виїзді “Полісся”

06.08.2017

4 тур чемпіонату Другої ліги
05.08.2017, 18-00, ст. "Спартак”, м. Коростень

АрбітрКошура А.В. (Чернівці)
Асистенти арбітра–
Гавеля О.М. (Кривий Ріг) ,Кєскюла Д.А. (Дніпропетровська обл.)
Четвертий арбітр–
Кисельов П.В. (Жмеринка)
Спостерігач арбітражу–
Кревський О.Є. (Київ)

ФК "Полісся” – ФК "Львів” – 0:3
Голи:Ощипко (45+2), Зайчук (74), Омельченко (78)

ФК "Львів”: Герич, Матушевський, Бариляк, Бухал, Ощипко, Романчук (Скотаренко, 86), Коблюк (Шпирка, 53), Кучинський (Зайчук, 73), Поручинський, Кисленко (Савошко В., 62), Омельченко (Міщук, 81).
Головний тренер:Андрій Чіх

Сьогодні, 5 серпня, в рамках четвертого туру чемпіонату Другої ліги "городяни” зіграли свій другий матч на виїзді у цьому сезоні. Львів’яни завітали у гості до "Полісся” з міста Житомир. Сам матч відбувся на стадіоні "Спартак” у м. Коростень. Житомиряни дебютували досить невдало: два програші на старті чемпіонату з вінницькою "Нивою-В” та франківським "Прикарпаттям”. Команда з Житомира хотіла нарешті перервати серію невдач та порадувати своїх вболівальників. "Синьо-золоті леви” в домашніх поєдинках ще жодного разу не поступались, проте, зазнали мінімальної поразки на виїзді із волочиським "Агробізнесом” (1-0). Тому, для команди зі Львова настав час брати очки в гостях, аби впевнено закріпитись в турнірній таблиці.
Одразу з атаки розпочали матч гравці "Полісся”, та вже з перших хвилин створили небезпечний момент. Ігор Олексієнко з лівого флангу виконує стандарт та мало не забиває у ближній кут воріт, на щастя, удар вдалося відвести на кутовий. Олександр Романчук вкидає круглого з-за бокової лінії у карну зону, гравець "Полісся” робить скидку на Школьного, де останній не встигає забрати м’яч та залишає ворота пустими. На добиванні опинився Олексій Омельченко, але його удар блокує Євгеній Кузнєцов та рятує ворота суперників. На 19 хвилині львів’янам випадає нагода виконати стандарт з вигідної позиції, але Тарас Коблюк не влучає у ствір воріт. Змусив занервувати Герича гравець "Полісся”, який у штрафному майданчику мав шанс виконати простріл, проте, його удар вийшов невдалим. "Городяни” почали насідати на ворота господарів, але їхні атаки ніяк не завершувались взяттям воріт. Доволі небезпечно з лівого флангу зробив простріл Ігор Поручинський, Школьний був на місці. Черговий кутовий для львів’ян виконує Гліб Бухал, Ігор Ощипко на добиванні пробиває вище поперечини. Перший тайм вже добігав кінця, боротьба на полі тривала рівна, обидві команди були зарядженими на активну гру та перемогу. У нападі дещо впевненішою виглядала команда зі Львова, гравці вдало комбінували та шукали вільних партнерів. У компенсованому арбітром часі ФК "Львів” заробляє штрафний удар біля воріт "Полісся”. Ігор Ощипко пробив у дальній кут та відкрив рахунок у матчі, 0-1, команди йдуть на перерву.
Другий тайм команди розпочали знову в одинаковій боротьбі, атакуючи один одного, але ці удари не несли серйозної небезпеки, рахунок не мінявся. На 67 хвилиніКуделькін отримує передачу з лівого фланга, Поручинський намагається перехопити, але перший опиняється на ударній позиції та робить потужний удар у ближній кут воріт. Герич зіграв надійно та перевів м’яч на кутовий. Після подачі кутового гості вирішили знову перевірити на пильність голкіпера львів’ян, Роман був на місці. На заміну виходить Михайло Зайчук, який дві хвилини забиває другий гол у ворота гостей. Омельченко на лівому фланзі обігрує гравця "Полісся” та робить пас на Зайчука, який в той момент був один у карній зоні та не задумуючись прострілив Сергія Школьного, 0-2. Забиті голи додали львів’янам впевненості, гравці почали активніше пресингувати та гостріше атакувати. Комбінаційні дії "городян” увінчались успіхом вже через декілька хвилин. Юрій Шпирка виривається вперед, обігрує Школьного, робить пас на Олексія Омельченка, який просто не залишає шансів голкіперу, 0-3. Житомиряни не опускали руки, та намагались відграти хоча б один м’яч, у цьому сезоні команді не вдавалось жодного разу забити у ворота свого суперника. Під кінець другого тайму гравець "Полісся” виконує удар, який одразу заблоковують захисники зі Львова. Матч завершився першою перемогою львів’ян на виїзді з рахунком 0-3.

Наступний матч ФК "Львів” зіграє у середу, 9 серпня, на стадіоні "СКІФ”. Суперником буде тернопільська "Нива”. Початок о 19-00. Вхід вільний!

Інформаційна служба ФК "Львів








Команда

23 Олександр Рибка


© FC.Lviv.ua. Всі права захищено. 2006 - 2024. Update cookies preferences