неофіційний сайт ФК ”ЛЬВІВ”
останні новини клубу, команда в цифрах
МАТЧІ

попередній

30-й Тур, 04.06.2023, 15:00, Ковалівка

Колос
Ковалівка
1
Львів
Львів
0

протокол


Прем'єр Ліга
команда і о
1 Шахтар 30 72
2 Дніпро-1 30 67
3 Зоря 30 64
4 Динамо 30 60
5 Ворскла 30 45
6 Олександрія 30 44
7 Кривбас 30 41
8 Минай 30 36
9 Колос 30 36
10 Чорноморець 30 35
11 Рух 30 32
12 Металіст-1925 30 32
13 Верес 30 31
14 Інгулець 30 31
15 Металіст 30 22
16 Львів 30 13

календар ігор  
Львів у сезоні  



Новини

Матвіїв: Роботи багато, але ми на правильному шляху

01.07.2010

Чому спаринг вирішили проводити саме з молдовською командою «ЦСКА-Рапід»? Кажуть, що ініціатива при такому виборі суперника виходила саме від вас…Так, мій давній знайомий і хороший товариш, який зараз працює з кишинівською командою «ЦСКА-Рапід», попросив мене знайти спаринги в Україні, і я домовлявся з представниками київського «Арсенала» та одеського «Чорноморця». Вони ж виявили бажання зіграти ще й зі «Львовом». Ми пішли їм назустріч, і ця команда приїхала до нас у гості в Добромиль зіграти цей матч.

Ви задоволені грою?

Звичайно, що зараз говорити ще рано про гру нашої команди. Добре, що результат є. Але хлопці перебувають на фоні значних фізичних навантажень. Складно казати щось конкретне, але в таких іграх більше проявляється характер команди, оскільки такі аспекти, як ігрові кондиції чи зіграність футболістів, перебувають на стадії творчого пошуку. Триває серйозна робота, і ми, тренери, просто закладаємо фундамент фізичного стану гравців на сезон.

Зрозуміло, що футболісти проводять ці товариські ігри на фоні втоми. Але сьогодні глядачі побачили два різні тайми двох різних складів. Вам який варіант більше сподобався?

Я думаю, що підходити будемо однаково – як до футболістів, які грали у першому таймі, так і до тих, які вийшли на поле у другій половині. Спочатку грали досвідченіші футболісти, у другому таймі ми переглянули переважно молодь. Але у принципі – претензій немає. Те, що ми, тренери, хотіли побачити, – таке й приблизно побачили. Звичайно, роботи ще багато. Але вважаю, що ми на правильному шляху і будемо робити все, щоб об’єднати команду і створити єдиний боєздатний колектив, який міг би вирішувати найвищі завдання.

Сьогодні у складі «Львова» ми побачили кількох потенційних новачків. Кого з них уже точно побачимо у львівській команді в офіційних іграх?

Ну, на таке запитання я ще не можу відповісти, адже у нас триває перегляд футболістів, у всіх є шанси, але нікому не можемо давати гарантії щодо потрапляння до складу. Думаю, що на наступний тренувальний збір, який на початку липня стартує у Криму, ми вже незабаром визначимося з тими людьми, з якими будемо продовжувати роботу.

Останніми роками своєрідною ахіллесовою п’ятою «Львова» стає лінія нападу. Чи будуть якісь зрушення у цьому напрямку?

Завжди ведеться пошук не тільки нападників, але й взагалі хороших виконавців, причому у всі лінії. Звичайно, з атакувальною лінією є деякі проблеми, але ми працюємо у цьому плані, на місці не сидимо, як кажуть. Постійно їздимо, шукаємо футбольні таланти. Найголовніше, щоб ті люди, які прийшли б до нас, по-справжньому хотіли виступати за Футбольний клуб «Львів» і склали конкуренцію теперішнім гравцям команди. У нас ще попереду спаринг з київським «Арсеналом», і за його підсумками вже остаточно вирішимо, хто поїде на кримський збір і з ким працюватимемо надалі.

www.fclviv.com.ua







Команда

3 Сергій Сімінін


© FC.Lviv.ua. Всі права захищено. 2006 - 2024. Update cookies preferences