неофіційний сайт ФК ”ЛЬВІВ”
останні новини клубу, команда в цифрах
МАТЧІ

попередній

30-й Тур, 04.06.2023, 15:00, Ковалівка

Колос
Ковалівка
1
Львів
Львів
0

протокол


Прем'єр Ліга
команда і о
1 Шахтар 30 72
2 Дніпро-1 30 67
3 Зоря 30 64
4 Динамо 30 60
5 Ворскла 30 45
6 Олександрія 30 44
7 Кривбас 30 41
8 Минай 30 36
9 Колос 30 36
10 Чорноморець 30 35
11 Рух 30 32
12 Металіст-1925 30 32
13 Верес 30 31
14 Інгулець 30 31
15 Металіст 30 22
16 Львів 30 13

календар ігор  
Львів у сезоні  



Новини

Кіндзерський: Ми зробили крок вперед

21.05.2010

«Львів» здобув важку, але надто важливу перемогу. Ваші враження від такого драматичного поєдинку.

Хочу сказати вболівальникам, що сьогодні виникає таке враження, що знову відродився Футбольний клуб «Львів», бойова команда справжніх галичан, справжніх українців, які здатні знаходити вирішення проблем у найскрутніші моменти. І це приємно. Не секрет, що ситуація у нас непроста, є багато травм, провідні гравці на теперішній момент, на жаль, травмовані, не можуть допомогти своїй команді у такий непростий для неї час. На жаль, нас посягнув і своєрідний футбольний вірус – деякі футболісти відчули манію величі, в когось – інші проблеми.

Це заважало нам вийти на той бойовий рівень і графік, що потрібен команді, яка бореться за вихід до Прем’єр-ліги. Сьогодні відбулася дуже складна гра, але справжня гра. Приємно, що «Сталь» теж продемонструвала бійцівські якості. Приємно, що сьогодні не зіпсувала гру суддівська бригада. Усі сьогодні виклалися на сто відсотків і побачили футбол таким, яким він повинен бути. І це Бог насправді дав нам шанс за те терпіння, витривалість. Все-таки ми будемо боротися до кінця за вихід у Прем’єр-лігу.

За рахунку 2:1 на користь суперника, що ви відчували? Чи вірили до кінця у перемогу своєї команди?

Я, звичайно, вірив в перемогу. У мене, як кажуть, робота така (сміється – авт.), що я вірю завжди і до останнього. Я дивився на небо і казав, що якщо ми заслужили цього, то ми переможемо, тому що все решта вже залежало не від нас. І це справжнє диво. Я сподіваюся, що в наступних іграх ми зможемо довести, що цей шанс, який ми отримали сьогодні, він не є випадковим.

B останні хвилини, коли команда зрівняла рахунок, ми побачили якраз той «Львів», який і хочуть бачити вболівальники, коли горіли очі, з’явилася велика жага до перемоги. Чому раніше такого не було? Де подівся отой західноукраїнський дух?

Це наша найбільша проблема. Ми досі шукаємо причини того, що сталося. Ми є відкритим клубом. Я недаремно на початку нашої розмови сказав за вірус, який завівся у нас, що не можемо знайти причини. Я думаю, що ми їх таки знайдемо і про це повідомимо всю футбольну громадськість. Але найгірше, що це таки сталося і вплинуло на нашу гру, не дало нам можливості в іграх, у яких, напевно, було б значно простіше взяти такі потрібні для нас очки, досягнути мети. Але головне, що сьогодні ми зробили крок вперед, ми стали такими, якими були, і ми навіть стали ще сильнішими.

Ви згадали про манію величі у когось із футболістів. Можете сказати конкретніше, кого маєте на увазі?

Я не хочу сьогодні називати прізвищ. Тим більше, після такої перемоги. Скажу лише, що ми зараз проводимо розмови з гравцями, шукаємо причини, з’ясовуємо, що ж усе-таки сталося. Може, хтось скаже, що це робиться вже пізно. Але краще пізно, ніж ніколи. Я думаю, що ми про все озвучимо вже найближчим часом, можливо, тиждень, а, може, днів десять.

www.turnir.com.ua







Команда

100 Назар Сидор


© FC.Lviv.ua. Всі права захищено. 2006 - 2024. Update cookies preferences