неофіційний сайт ФК ”ЛЬВІВ”
останні новини клубу, команда в цифрах
МАТЧІ

попередній

30-й Тур, 04.06.2023, 15:00, Ковалівка

Колос
Ковалівка
1
Львів
Львів
0

протокол


Прем'єр Ліга
команда і о
1 Шахтар 30 72
2 Дніпро-1 30 67
3 Зоря 30 64
4 Динамо 30 60
5 Ворскла 30 45
6 Олександрія 30 44
7 Кривбас 30 41
8 Минай 30 36
9 Колос 30 36
10 Чорноморець 30 35
11 Рух 30 32
12 Металіст-1925 30 32
13 Верес 30 31
14 Інгулець 30 31
15 Металіст 30 22
16 Львів 30 13

календар ігор  
Львів у сезоні  



Новини

Ряшко: Потрібно, щоб вогник в очах футболістів був постійно

20.05.2010

Віктор Ряшко: Найперше, ми задоволені тим, що принесли радість уболівальникам. Оскільки останнім часом більше їх засмучували. Щодо самого матчу, то, на мій погляд, сьогодні ми протистояли одній з найкращих команд ліги за організацією гри. Не хочеться зупинятися на наших кадрових проблемах, лише подякую хлопцям, які, поступаючись у рахунку, проявили волю до перемоги і, скажемо так, вирвали на останніх секундах цю гру. А також ми всі вдячні вболівальникам за підтримку.

Після того, як ваша команда зрівняла рахунок, ми побачили зовсім інший «Львів», у гравців горіли очі, з’явилося велике бажання. Чому до цього не було чогось подібного? Адже з таким настроєм команда вигравала б і в попередніх матчах.

Запитання цілком слушне. Повірте, тренерському штабу хочеться бачити, щоб ці очі постійно так горіли. Напевно, в чомусь ми і недопрацьовуємо, якщо в тих матчах, де, здавалося б, зобов’язані перемагати, не було цього вогнику. Хоча в цьому напрямку ми постійно ведемо роботу. Виходячи на поле, здається, що у цьому аспекті все добре, але є збої. Безперечно, якби з такими, як ви кажете, очима виходили на кожну гру, то, я думаю, були б у нас і кращі результати. Але будемо і надалі працювати саме над цим напрямком. Хочеться вірити, що сьогоднішній матч у цьому плані дасть позитивні зрушення.

У команді, як і раніше, є чимало травмованих гравців. Яка ситуація у вас з кадровим потенціалом на наступний матч з «Кримтеплицею»?

У цьому плані доброго мало. Хто реально може вже підійти до гри, то хіба що Борис Баранець. Він тільки почне бігати в основній групі. Але сумнівно, що зможе набрати потрібні кондиції до гри із «Кримтеплицею». Швидше за все, нам треба буде обходитися тими виконавцями, які зараз у нас є. Бо є рецидиви старих травм, а є і серйозніші ушкодження. На превеликий жаль, гравці, які перебувають в лазареті, ще не зможуть нам допомогти.

Яка ситуація з Мандзюком і Худзіком?

Худзік у Харкові отримав не надто серйозну травму – розтягнення м’яза. Сказали, що вибув на тиждень. У Мандзюка рецидив старої травми, тієї, що він отримав ще у перших іграх весняної частини сезону.

Склалося враження, що «Львів» сьогодні грав другим номером. Ви свідомо віддали ініціативу супернику?

Безперечно, ми вивчали гру суперника. У них, вважаю, дуже хороша середня лінія, швидкі гравці, які працюють з м’ячем на швидкості. Тому й установка була такою, що у більшій мірі грати другим номером, не дати їм розігнатися.

 Як показують останні матчі, він уже, скажемо так, певну акліматизацію у колективі пройшов. Тому, якщо людина на тренуваннях добре працює і в іграх намагається продемонструвати найкращі якості, то ми їй, безперечно, довіряємо. Але треба відзначити і Шептицького, який сьогодні вдало ввійшов у гру.

Анатолій Волубуєв: Які можуть бути враження, коли програли такий матч? – з таких слів розпочав свій виступ на післяматчевій прес-конференції наставник «Сталі» Анатолій Волобуєв. – Нам забили гол уже тоді, коли час гри практично вичерпався. Самі програли, хоч за грою не повинні були цього робити. Але що поробиш? Це футбол. Я вітаю команду господарів з перемогою. «Львів» до кінця боровся і досягнув свого. Так що, з перемогою. А ми… За 1 500 кілометрів їхали сюди, щоб програти такий матч…

Як гадаєте, чому вашій команді не вдалося перемогти, втримати рахунок 2:1 на вашу користь?

Я не думаю, що ми грали на утримання рахунку. У принципі, ви бачили, що ми не сідали в оборону, проводили атаки, грали у відкритий футбол. Ми взагалі не практикуємо такий футбол, щоб глибоко сідати, віддаємо перевагу відкритій грі. Можливо, десь вплинуло вилучення нашого гравця – молодий, недосвідчений хлопець отримав другу картку, в обороні не вистачало наприкінці матчу однієї людини. Уже були впевнені, що принаймні нічию здобути вдасться. Але бачите, який він футбол, тут все може змінитися в останній момент.

Нічия для вас була б сприятливим результатом?

Звичайно. Нічия стала б непоганим результатом для нас. Але що поробиш?

Яке завдання перед вашою командою ставиться на закінчення цього сезону?

Грати в хороший футбол, створювати монолітну команду і через певний час виходити до Прем’єр-ліги.

Тобто на цей сезон чітких завдань не було?

Ні, у нас не було таких завдань. Команда молода, вона росте, але цим футболістам ще потрібен час. Ви самі ж бачили, що «Сталь» грає у хороший футбол. Головне – зберегти цей склад і трохи зміцнити його.

www.turnir.com.ua







Команда

23 Олександр Рибка


© FC.Lviv.ua. Всі права захищено. 2006 - 2024. Update cookies preferences