неофіційний сайт ФК ”ЛЬВІВ”
останні новини клубу, команда в цифрах
МАТЧІ

попередній

30-й Тур, 04.06.2023, 15:00, Ковалівка

Колос
Ковалівка
1
Львів
Львів
0

протокол


Прем'єр Ліга
команда і о
1 Шахтар 30 72
2 Дніпро-1 30 67
3 Зоря 30 64
4 Динамо 30 60
5 Ворскла 30 45
6 Олександрія 30 44
7 Кривбас 30 41
8 Минай 30 36
9 Колос 30 36
10 Чорноморець 30 35
11 Рух 30 32
12 Металіст-1925 30 32
13 Верес 30 31
14 Інгулець 30 31
15 Металіст 30 22
16 Львів 30 13

календар ігор  
Львів у сезоні  



Новини

Ряшко: Перемога додасть оптимізму

10.05.2010

Перш за все скажу, що злива внесла свої корективи у гру. У значній мірі вона її спростила. На полі у деяких місцях були калюжі, і в таких умовах грати було важко. Це не дозволяло демонструвати комбінаційний футбол. Разом з тим команда намагалася домінувати практично два тайми, пресингуючи суперників. У принципі, у нас було створено достатньо моментів, були удари з дальніх відстаней, але, на жаль, реалізація накульгувала.

Сьогодні, як відомо, команда вийшла без кількох провідних гравців, і, відповідно, на полі з'явилося чимало гравців, котрі частіше виходять на заміну. Кого з них можете відзначити?

Відзначати нікого не буду. Можу сказати так: звичайно, у тих гравців, які вийшли в основному складі, і не тільки в них були деякі помилки, але в значній міри на розвиток подій вони не вплинули. Ті гравці, котрі вийшли в основному складі, можуть записати цю гру собі в актив.

З Горкуном все нормально?

Є ушкодження. Дивляться лікарі. Але наразі не можу сказати, наскільки все це серйозно.

Сьогодні багато футболістів пропускали гру через травму. Наскільки, на вашу думку, їхня відсутність вплинула на гру?

Така плинність кадрів – через перебір жовтих і велику кількість травмованих. Зрозуміло, що це не підсилює гру нашої команди. Григорій Баранець вибув на місяць, але вже триває другий тиждень його лікування. Ільків – на три тижні, ще тиждень його відсутності не пройшов. У Бориса Баранця зі спиною проблеми. Кажуть, що його теж до трьох тижнів не буде. Хоча дуже важкі ігри попереду, і лікарі все роблять для того, щоб якомога скоріше повернути цих футболістів до складу. Тішить те, що Петро Ковальчук уже почав тренуватися в основній групі, будемо сподіватися, що в цьому плані від нього буде підсилення.

Дії Горкуна як оціните? Він сьогодні дебютував у стартовому складі.

В цілому – позитивне враження. У них з Мандзюком було завдання створити певний тиск на захисників, щоб їм було важко грати у короткий і середній пас. Крім того, Горкун взяв участь у забитому голі. Тобто – зіграв позитивно.

Але ж забивати й надалі нема кому. Адже перемогли тільки за рахунок автогола...

Безперечно, це є проблема – завершення атак. Але ті футболісти, котрі зараз перебувають на лікарняному ліжку, – креативного плану, і на їхньому рахунку левова частка голів нашої команди. Сподіваємося на їхнє повернення. На наступну гру вже Худзік з’явиться у складі. Будемо витискати максимум з того, що в нас зараз є.

Наступна гра проти «Харкова». Як будете налаштовувати своїх підопічних на гру проти аутсайдера ліги?

Ми стежимо за всіма командами, вивчаємо найближчих суперників. Всі команди, які перебувають у нижній частині турнірної таблиці, борються за місце під сонцем. Зрозуміло, що з огляду на це в нас кожна гра важка, і ця, без сумніву, не стане винятком. Ми зі свого боку будемо робити все можливе для перемог. Бо сьогоднішня гра у плані психології має додати нам оптимізму і хорошого настрою перед грою у Харкові.

www.turnir.com.ua







Команда

17 Денис Кузик


© FC.Lviv.ua. Всі права захищено. 2006 - 2024. Update cookies preferences