неофіційний сайт ФК ”ЛЬВІВ”
останні новини клубу, команда в цифрах
МАТЧІ

попередній

30-й Тур, 04.06.2023, 15:00, Ковалівка

Колос
Ковалівка
1
Львів
Львів
0

протокол


Прем'єр Ліга
команда і о
1 Шахтар 30 72
2 Дніпро-1 30 67
3 Зоря 30 64
4 Динамо 30 60
5 Ворскла 30 45
6 Олександрія 30 44
7 Кривбас 30 41
8 Минай 30 36
9 Колос 30 36
10 Чорноморець 30 35
11 Рух 30 32
12 Металіст-1925 30 32
13 Верес 30 31
14 Інгулець 30 31
15 Металіст 30 22
16 Львів 30 13

календар ігор  
Львів у сезоні  



Новини

Перша ліга. "Львів" програв "Зірці". Інші матчі 22 туру

26.03.2011

«Зірка» - ФК «Львів» 3:0 (0:0)

Голи: Стоян 53, Кочура 65,79

«Зірка»: Товт, Пінчук, Стоян, Смалько, Скляр, Сирота (Ситник, 30), Рудницький (Луценко, 62), Бочкур, Порошин (Батальський, 78), Онгфіанг (Скороходов, 83), Кочура (Остроушко, 86).

ФК «Львів»: Когут, Жук, Білий, Лазар, Мостовий (Каваців, 81), Грицай, Чепурненко, Танчик, Яворський (Крамар, 61), Мельник (Приходько, 70), Сікорський (Семеніна, 70).

Попередження: Порошин, 33; Луценко, 71; Батальський, 90+3 – Мельник, 36; Танчик, 38; Приходько, 90+3.

Настав день, якого з нетерпінням очікували кіровоградські шанувальники футболу; вперше вони змогли побачити оновлену кіровоградську «Зірку», яка зіграла сьогодні перший домашній матч цієї весни. Взимку склад кіровоградців поповнили сім нових виконавців, які вже в першому матчі другої частини першості в Красноперекопську проти «Титана» старалися довести, що будуть гідно грати і намагатися потрапити до «основи». Так, в тому матчі відразу чотири гравці (захисник Роман Бочкур, півзахисники Іван Рудницький і Франк Онгфіанг та нападник Олександр Ситник) дебютували в «Зірці» з перших хвилин, двоє виходили на заміни (півзахисник Максим Скороходов і нападник Олександр Батальський). У порівняні з матчем з «Титаном» сьогодні наставник кіровоградської команди Анатолій Іванович Бузнік вніс одну зміну: замість Олександра Ситника вийшов Максим Сирота. В цілому з перших хвилин матчу розстановку господарів була наступною: у воротах Андрій Товт, лінія захисту Тарас Пінчук, Роман Бочкур, Денис Стоян і Андрій Смалько, в півзахисті грали Франк Онгфіанг, Максим Сирота, Іван Рудницький, Олександр Скляр і Олесандр Кочура, на вістрі атаки Андрій Порошин, котрому на флангах активно допомагали Олександр Кочура і Максим Сирота.

Що ж до сьогоднішнього суперника кіровоградців, то ФК «Львів», значно омолодивши свій склад взимку, не втратили свій переможний бойовий дух у стартовому матчі цієї весни і вдома завдали поразки «Кримтеплиці». В цьому піднесеному настрої львівська команда завітала до Кіровограду.

Вже перша атака кіровоградців могла завершитися забитим м’ячем, але впевнена гра голкіпера гостей Богдана Когута врятувала після удару Івана Рудницького, котрому асистував Олександр Кочура. Після стартового сплеску активності господарів відбулася розвідка команд один одного. Позиційні атаки гостей «розбивалися» об грамотний захист кіровоградської команди, яка, забігаючи наперед, потрібно зазначити, в звітній зустрічі не допустила серйозних помилок в захисті, не дозволивши супернику створити щось серйозне. Активні дії півзахисту господарів ставили перед суперником складні завдання, з якими львівська команда в першій половині сплавлялася, а от після перерви…

На 23-ій хвилині зустрічі завдяки чудовому дриблінгу камерунського легіонера «Зірки» Франка Онгфіанга чудову можливість відкрити рахунок в зустрічі мав Олександр Кочура, але в його не вийшов удар – м’яч звалився з ноги. А через сім хвилин стався прикрий момент в грі: півзахисник кіровоградської «Зірки» Максим Сирота під час виконання подачі флангової передачі у боротьбі із захисником «Львова» отримав пошкодження (як на післяматчевій прес-конференції зазначив наставник «Зірки» Анатолій Бузнік, Максим проходе обстеження зв'язок коліна), котре не дозволило йому продовжити гру. На 33-ій хвилині у обопільному зіткненні Андрій Порошина з Віталієм Грицаєм арбітр зустрічі угледів порушення правил з боку Андрія, яке «потягнуло» на жовту картку.

В останній п’ятихвилинці першої половини зустрічі господарі створили кілька небезпечних епізодів біля воріт Богдана Когута, але до взяття воріт справа не дійшла – гостям пощастило при подачі Андрія Смалька і ударі Франка Онгфіанга: у першому епізоді до м’яча не дотягнувся Іван Рудницький, у другому – Олександр Кочура. Перша половина матчу пройшла в «під диктовку» підопічних Анатолія Бузніка, які не реалізували кілька не поганих моментів для взяття воріт, і завершилася без забитих м’ячів.

Головні події в матчі відбулися в другому таймі. Після активної п’ятихвилинки гостей (найбільш небезпечним моментом був штрафний удар у виконанні Тараса Яворського – Андрій Товт впевнено зіграв на останньому рубежі) кіровоградська команда міцно заволоділа територіальною та ігровою ініціативою на футбольному полі і на 53-ій хвилині господарі вийшли вперед. Олександр Ситник мав вийти тет-а-тет з голкіпером суперника, але його поза правилами зупинив захисник гостей Іван Білий – арбітр обмежився лише жовтою карткою: справжнім покаранням львів’ян був потужний постріл Дениса Стояна зі штрафного у дев’ятку воріт Богдана Когута. Після пропущеного м’яча гості відверто «поплили». Внести корективи в гру своєї команди старався Олександр Рябоконь, кинувши в бій нових виконавців, але його заміни не підсилили гру «Львова». А от заміни тренерського штабу кіровоградської «Зірки» стали визначальними. Так Роман Луценко першим дотиком вивів на ударну позицію Олександра Кочуру, м’яч після удару якого пролетів вище воріт гостей. А вже через хвилину знову Роман «знайшов» у штрафній суперника Олександра Кочуру і цей удар Олександра став результативним – 2:0.

Знову визначальною стала заміна Анатолія Бузніка, котрого сьогодні не підвела футбольна інтуїція. Після хвилинного перебування на полі Олександр Батальський чудовим передачею вивів на ударну позицію Олександра Кочуру і вихованець кіровоградського футболу не залишив шансів голкіперу «Львову» Богдану Когуту – 3-0. В хвилини, що завершилися до завершення матчу, кіровоградці були ближче того, щоб забити четвертий м’яч, ніж гості для проведення голу престижу. На жаль, Олександру Кочурі не вдалося оформити хет-рик, пробивши з семи метрів на 85-ій хвилині вище воріт. В підсумку зустріч закінчилася впевненою перемогою кіровоградської «Зірки» над одним із лідерів першої ліги – ФК «Львів». Олександра Кочуру було визнано кращим гравцем звітного матчу і він від одного зі спонсорів ФК «Зірка» отримав приз. Глядачі матчу отримали незабутні враженнями від чудової і видовищної гри своєї улюбленої команди.

На післяматчевій прес-конференції наставник «Львова» Олександр Рябоконь визнав заслуженою перемогу кіровоградської команди і відзначив досить гарну гру команди «Зірка». Анатолій Бузнік був задоволений результатом, його лише засмутила травма Максима Сироти і пошкодження Олександра Ситника.

Що ж після перемоги над «Кримтеплицею» кіровоградська команда остудила пил молодої львівської команди, яка після першого пропущеного м’яча помітно здала, в першу чергу, в психологічному плані. Після матчу молоді львів’яни не бажали дати коментарій з приводу звітного матчу, зіславшись на те, що їм заборонили давати коментарії, лише власній прес-службі. Дивне поведінка львівського клубу та гравців команди першої ліги, нічого сказати…

В наступному турі кіровоградська «Зірка» знову зіграє на домашньому стадіоні: суперником кіровоградців буде «Кримтеплиця», котра цими вихідними не гра офіційний матч з «Динамо-2» (цю зустріч перенесено на 19 квітня), а задля отримання ігрової практики провела контрольний матч із сімферопольською «Таврією». Що ж побачимо як вплине на гру кримчан у зустрічі із «Зіркою» перенесення матчу з киянами. «Кримтеплиця» зіграє із кіровоградською «Зіркою» 30 березня: початок матчу о 15.00. Як сьогоднішній матч, зустріч з кримчанами кіровоградські шанувальники футболу зможуть подивитися безкоштовно. Тож запрошуємо підтримати улюблену команду у протистоянні із міцним середняком першої ліги.

На ФК «Львів» теж чекає досить непростий домашній матч, адже до них завітає алчевська «Сталь». Змагання в українській першій лізі набирають обертів; отримуємо насолоду від цих цікавих футбольних баталій.

Віктор Слюсаренко, спеціально для www.ua-football.com

22 тур

25 березня

Закарпаття2:2 (1:1)Арсенал

Голи: 0:1 - Гудзікевич (15), 1:1 - Давидов (30), 2:1 - Нудний (49 пен), 2:2 - Лебединець (80)

Енергетик1:1 (0:0)Прикарпаття

Голи: 1:0 - Лазорик (64), 1:1 - Микуляк (86)

Дністер+:-Фенікс-Іллічовець

-

26 березня

Сталь0:0Титан

-

Нафтовик-Укрнафта1:0 (1:0)ПФК Олександрія

Гол: 1:0 - Мотуз (2)

Зірка3:0 (0:0)ФК Львів

Голи: 1:0 - Стоян (53), 2:0 - Кочура (65), 3:0 - Кочура (79)

Нива1:1 (0:0)Буковина

Голи:  1:0 - Мартинов (48), 1:1 - Басов (70)

19 квітня

Кримтеплиця-:-Динамо-2

Початок о

25 травня

Геліос-:-Чорноморець

Початок о  









Команда

77 Максим Грисьо


© FC.Lviv.ua. Всі права захищено. 2006 - 2024. Update cookies preferences