неофіційний сайт ФК ”ЛЬВІВ”
останні новини клубу, команда в цифрах
МАТЧІ

попередній

30-й Тур, 04.06.2023, 15:00, Ковалівка

Колос
Ковалівка
1
Львів
Львів
0

протокол


Прем'єр Ліга
команда і о
1 Шахтар 30 72
2 Дніпро-1 30 67
3 Зоря 30 64
4 Динамо 30 60
5 Ворскла 30 45
6 Олександрія 30 44
7 Кривбас 30 41
8 Минай 30 36
9 Колос 30 36
10 Чорноморець 30 35
11 Рух 30 32
12 Металіст-1925 30 32
13 Верес 30 31
14 Інгулець 30 31
15 Металіст 30 22
16 Львів 30 13

календар ігор  
Львів у сезоні  



Новини

Володимир Танчик: «Хочеться розвиватись, довести, що Ми достойні вийти в Прем’єр лігу!»

28.01.2011

-Володя, вітаю Тебе найперше з тим, що Ти став найкращим бомбардиром у складі Синьо-Золотих Левів, а також із здобуттям срібних нагород на нещодавному футбольному турнірі.

-Дуже дякую.

-Ти, у проведених восьми матчах, забив аж шість голів (!), розкажи, будь-ласка, який гол запам’ятався найбільше.

-Найкращим своїм голом вважаю другий м’яч, який я забив білоцерківському «Арсеналу» в півфіналі Меморіалу. Після подачі з флангу, я вибіг до дальньої стійки, прийняв м’яча, обробив його, прибрав захисників і влучно прострілив, цей гол мені найбільше сподобався.

-Гра проти якого суперника Тобі видалась найважчою, а проти якої команди було дуже легко грати?

-Легких матчів не буває, завжди потрібно грати уважно й відповідально. Якщо ж брати з психологічної точки зору, то було два поєдинки, коли було важко психологічно, в одному з них перед грою, а в іншому – після фінального свистка. Перший матч я маю на увазі гру проти «Арсеналу» з Білої Церкви, а інша зустріч це – фінальна гра. Перед грою з білоцерківчанами дуже хотілось дати їм справжній бій на футбольному полі.

-Що можеш сказати про Футбольний клуб «Путрівка»?

-У цьому колективі є дуже багато хороших виконавців, які свого часу пограли в різних лігах на професійному рівні. Футболісти «Путрівки» - це гравці з достойними кар’єрами й багатим досвідом. Вони всю гру провели від оборони й зуміли таки відстояти прийнятний для них результат. Ця команда з підбором виконавців, вважаю, спокійно могла би виступати в Першій лізі, думаю за такої гри вони були б десь у середині турнірної таблиці.

-А що скажеш про білоцерківських канонірів?

-Зараз про «Арсенал» важко щось говорити, проходить міжсезоння, щойно завершились свята, тому об’єктивно оцінити на скільки зараз потужним є цей колектив не можу.

-У чемпіонаті України, на виїзді, «Львів» поступився 0-1 «Арсеналу», а тут така впевнена перемога, чому тоді не вдалось виграти?

-У Білій Церкві була календарна гра, нам будь-що потрібна була перемога, психологічно це тиснуло на нас, тиснув результат. А на Меморіалі Макарова матчі носили трішки інший характер, тому ми діяли розкуто й агресивно. Як бачимо, це принесло результат.

-Як проводив вільний на першому етапі навчально-тренувальних зборів?

-Ми з хлопцями влаштували між собою чемпіонат по футболу на комп’ютерній приставці, кожного дня грали з величезним азартом. Найбільше перемог здобували Яворський, Чепурненко й Мостовий (сміється).

-В якому режимі проходили щоденні тренування на зборах в Щасливому?

-Меморіал Макарова було календарно побудовано так, що Ми два дні грали, а на третій мали відпочинок, який також проводили доволі таки активно. Ходили в тренажерний зал, гралися в квадрат,- загалом втягувальною роботою займалися.

-Як зустрічав зимові свята?

-Скромно, в Черкасах, у родинному колі.

-Як взагалі себе почуваєш після першого етапу навчальних зборів, як настрій?

-Почуваю себе відмінно! Навіть не сподівався що все піде так гладко. Колектив у нас вибудувався чудовий, усі є молодими й перспективними футболістами, чудово знаходимо спільну мову як на футбольному полі так і поза ним. Усім нам дуже хочеться розвиватись, сильно грати, доказати, що ми є достойні й вийти в Прем’єр лігу!

fclviv.com.ua








Команда

44 Юрій Михайлів Ю.


© FC.Lviv.ua. Всі права захищено. 2006 - 2024. Update cookies preferences