неофіційний сайт ФК ”ЛЬВІВ”
останні новини клубу, команда в цифрах
МАТЧІ

попередній

30-й Тур, 04.06.2023, 15:00, Ковалівка

Колос
Ковалівка
1
Львів
Львів
0

протокол


Прем'єр Ліга
команда і о
1 Шахтар 30 72
2 Дніпро-1 30 67
3 Зоря 30 64
4 Динамо 30 60
5 Ворскла 30 45
6 Олександрія 30 44
7 Кривбас 30 41
8 Минай 30 36
9 Колос 30 36
10 Чорноморець 30 35
11 Рух 30 32
12 Металіст-1925 30 32
13 Верес 30 31
14 Інгулець 30 31
15 Металіст 30 22
16 Львів 30 13

календар ігор  
Львів у сезоні  



Новини

Кононов: Мы хотим отблагодарить болельщиков за поддержку

05.05.2010

У грі з «Таврією» ви дали гравцям молодіжки Юрію Габовді і Ярославу Мартинюку значно більше ігрового часу, ніж у попередній зустрічі. Причому випустили обох за хиткого рахунку 1:1.

З «Таврією» був дуже складний матч. Нас влаштовувала і нічия, але ми в кожній зустрічі прагнемо перемоги. Так було і в Сімферополі. От і вийшло, що обидві команди думали перш за все про атаку, а тому мали чимало моментів. У підсумку вийшла нічия – вважаю, що результат справедливий. Щодо Габовди і Мартинюка, то я в цілому задоволений їхніми діями. Хоча не можу сказати, що вони сильно підсилили гру. Але вони її і не ослабили, а це вже добре.

Габовда міг і забити...

От коли б Юра забив, то ми могли б говорити про підсилення гри. А момент у нього справді був дуже хороший. Але я не вважаю, що Габовда його змарнував – у тому епізоді просто здорово зіграв воротар Старцев. До речі, міг забити і Мартинюк, але зі штрафного пробив трохи зависоко. Я вважаю, що з нього, за належної роботи, може вийти класний майстер стандартів – кутові і штрафні він виконує дуже небезпечно.«Карпати» завдання на сезон вже виконали. Якою є ймовірність, що в двох заключних іграх ми побачимо в головній команді гравців молодіжного складу?

Знаєте, я розумію тих, хто ратує за те, що потрібно давати шанс молоді. Зараз можна було б чи не всіх гравців молодіжної команди виставити на ці дві гри. Але я не раз уже наголошував, що в нас однаково рівні шанси потрапити в основний склад в усіх гравців, які є в заявці. А грають ті, хто сильніший. Тому я і на два заключні поєдинки обиратиму склад за тими ж принципами, яких дотримувався впродовж усього чемпіонату. Я хочу, щоб гравці молодіжки розуміли, що коли ми їх випускаємо на поле, то це не тому, що є така можливість, а тому, що зараз потрібна їхня допомога і вони так само відповідають за результат, як і їхні старші партнери. Ще один момент – я вважаю, що хоча ми й виконали вже завдання на сезон, чемпіонат повинні догравати ті, хто цей результат забезпечив. Вони на це заслужили. Та й, зрештою, чемпіонат продовжується.

А з мотивацією у них проблем не буде? Адже для гравців «Кривбаса» питання стоїть руба – бути чи не бути. А в «Карпат» лише одна дилема – четверте місце чи п’яте. Проте, за великим рахунком, між ними майже немає різниці.

Я з вами не згідний. Ми робитимемо все, аби зайняти четверте місце – воно ж вище, ніж п’яте. Це наш перший мотив. А другий – гра з «Кривбасом» є останньою в сезоні, а тому ми дуже хочемо віддячити нашим уболівальникам за ту підтримку, яку ми мали весь сезон. А подяка їм від нас може бути лише одна – перемога. Тим більше, що ми сподіваємося, що трибуни будуть заповнені.

Рік тому перемогою в останній домашній грі сезону «Карпати» відправили в першу лігу ФК «Львів». Тепер вони можуть те саме зробити з «Кривбасом».

І що, ми знову будемо винні?.. Невже в разі нашої перемоги нам і цього разу закидатимуть, що ми не допомогли супернику?.. Це ж якась маячня... Ну а те, що таке може знову трапитися, то це просто збіг обставин. Просто так випав жереб при складанні календаря. Але свої проблеми їм треба було вирішувати раніше, до матчу з нами. Ви мені скажіть, ну хто б міг подумати перед стартом сезону, що «Кривбасу» загрожуватиме виліт?

Вам подобається команда з Кривого Рогу?

Не буду приховувати – так. Особливо мені симпатичним є нинішній «Кривбас» – і підбір виконавців непоганий, і тренер поставив командну гру. Так що нас чекає важкий матч, хоча ми й граємо з аутсайдером.

www.turnir.com.ua







Команда

21 Олександр Бєляєв


© FC.Lviv.ua. Всі права захищено. 2006 - 2024. Update cookies preferences